Din 2001 adapostim cainii fara stapan din Bucuresti
Adopta
lesa
Cainii din Adapostul Speranta sunt vaccinati si sterilizati
Daca te-ai decis, suna la 0728.899.313 sau trimite un email la adopta@caini-fundatiasperanta.ro
Tinu
Catel vesel si norocos
Credem cu tărie că orice câine poate fi salvat, indiferent cât de grave i-ar fi rănile sau traumele. Tinu este doar unul dintre aceia care au simțit pe pielea lor această politică a noastră. Sau ar trebui să spunem pe picioarele lor? La doar 6 luni, Tinu a suferit un accident care l-a făcut incapabil să-și mai poată folosi picioarele din spate. Din fericire, a ajuns la noi. Iustin l-a operat, apoi și-a primit cadoul: un cărucior nou-nouț în care, după câteva săptămâni de acomodare, Tinu se va simți la fel de bine și va fi aproape la fel de agil și jucăuș ca înainte. Tinu vrea să trăiască. Vedem asta zilnic în ochii lui. Și i-am promis că o va face, timp de mulți-mulți ani de acum înainte. Că o vom face împreună. De azi, noi și Tinu suntem de nedespărțit, ca în cea mai rezistentă căsnicie de care ați auzit.
PICIU
Mascul, nascut in iunie 2012
Buna, Piciu e numele meu si imi place sa ma rasfat si sa fiu rasfatat. Imi sta capul numai la joaca. Sunt nascut in iunie 2012 si imi doresc ca primele sarbatori de iarna din viata mea sa le petrec alaturi de o familie iubitoare, sa ma joc cu cei dragi in zapada si sa-l asteptam impreuna pe mosul ce va veni. Promit ca am sa fiu prietenos cu mosul pentru ca stiu ca el mi-a oferit sansa sa am stapani si ii voi fi recunoscator. Ham…si daca nu va fi sa fie anul acesta, astept iepurasul de anul viitor.
Carla
Femela, blanda si docila
Carla este numele meu , sunt o fetita batranioara si tare mult mi-ar placea sa fiu adoptata. Sa-mi gasesc o familie care sa ma ajute la batranete si pe care eu, la randul meu, s-o iubesc. Va astept sa ma vizitati si sa va convingeti . Cu drag , Carla .
CIPY
Femela, nascuta in vara 2012
Hi, Eu sunt Cipy si sunt o fetita serioasa ,cuminte cand este cazul si cred ca va imaginati ca imi place tare mult sa ma alint si sa ma joc, dar e de inteles pentru ca sunt inca un copil de catel . Va spun cu mandrie ca sunt nascuta in luna mai a anului 2012 si sunt sterilizata ,deparazitata si vaccinata. Va astept in adapost sa ma vizitati atat pe mine cat si pe prietenii mei patrupezi.
SENIOR
Mascul
Sunt un mascul bine facut si impunator desi sunt senior . As arata foarte bine langa o casa impunatoare cu o gradina frumoasa, alaturi de niste oameni omenosi . Desi sunt senior sunt ager si am experienta in ceea ce priveste primejdia . Veniti sa ma vedeti !
Lara
Femela
A fost adusa in adapostul Speranta impreuna cu cei 4 pui ai sai. Toti 5 traiau la groapa de gunoi de pe langa Bucuresti. Intre timp puii s-au adoptat si ea a ramas in adapostul Speranta.
BICA
Mascul
Sunt un baiat nascut in anul 2009, jucaus si iubitor. Stiu sa merg frumos in lesa. Astept sa ne cunoastem si sa ma adopti.
GENERALUL
Mascul 2 ani
Ma numesc Generalul, sunt nascut in anul 2010 , sunt de talie medie , sunt alb cu mici pete negre, imi place sa ma joc si sunt prietenos cu cei din jurul meu. Am avut nesansa sa ajung al nimanui , dar am speranta ca exista un suflet bun care s-ar bucura sa-mi fie stapan si mai ales prieten. Sunt educat, imi fac nevoile numai atunci cand sunt scos la plimbare. Cei ce m au adapostit pana cand imi voi gasi un stapan au avut grija de mine, m-au deparazitat, vaccinat si sterilizat si tin sa le multumesc. Astept cu nerabdare sa sunati la numarul de telefon 0728.899.313 pentru a ma adopta si sper sa va aduc bucurie in casa si in suflet , pentru ca tocmai ati castigat un prieten credincios.
PATROCLE
Mascul, 2 ani, sterilizat
Ma numesc Patrocle , sunt nascut in anul 2008 , sunt baiat jucaus si prietenos ,de culoare maro, par scurt si de talie medie . Imi doresc un stapan cu suflet bun si care sa-mi acorde putin din timpul sau liber pentru a ne juca impreuna. Stiu sa merg linistit in lesa si tin sa va spun ca nu am sa fug dupa cateluse care sunt in perioade fertile , nu pentru ca nu as vrea dar sunt sterilizat pentru a evita inmultirea speciei si pentru ca nu-mi doresc ca si copilasii mei sa fie orfani ca si mine . Traiesc cu speranta ca acest lucru va lua sfarsit si-mi voi gasi parinti adoptivi . Va mai spun ca sunt deparazitat si vaccinat si va astept cu nerabdare .
Suflete Pereche
3 catei frumosi
Credeți în suflete pereche la câini? Nu suntem frați. Ne-am cunoscut zilele trecute. Am fost salvați din diverse situații, la interval de mai puțin de o săptămână. Dar când ne-am întâlnit, în Adăpost, am știut că ne-a fost sortit. Nu știm frați care să se înțeleagă atât de bine cum o facem noi. Ne jucăm împreună, mâncăm împreună, dormim împreună, încălzindu-ne, unul cu capul pe blănița celuilalt. Suntem doi băieți și o fetiță (cea albă) și avem atât de multă energi pozitivă încât suntem capabili să facem fericiți nu doar o familie, ci chiar un bloc întreg sau poate chiar un orășel mic. Suntem răspunsul la întrebarea aia de mii de ani a filosofilor: cum să fie oamenii fericiți? Ei bine, unii oameni au descoperit că răspunsul eram noi, câinii. Și că era la îndemână, a fost lângă ei tot timpul. Un singur lucru ne-ar putea face mai fericiți decât suntem acum: să ne găsim (fiecare sau toți trei) o familie care să ne iubească măcar pe jumătate din cât o să o iubim noi. O casă a noastră. Un loc cald unde să dormim și să ne cuibărim. O viață nouă mai bună, pe măsura bunătății noastre. Credeți în suflete pereche la câini? Noi credem. Și mai credem în suflete pereche între câini și oameni. Am vrea să fiți voi sufletele noastre pereche.
ASCHIUTA
Mascul,1 an
Cei ce au grija de mine mi-au spus Aschiuta pentru ca eram foarte slabut si pricajit dar acum sunt un flacau in toata regula si inca nu sunt la maturitate pentru ca sunt nascut in septembrie 2009 . Sunt negru cu maro pe picioruse , sunt vaccinat ,deparazitat si sterilizat si imi doresc un stapan care sa ma dreseze , sa ma ingrijeasca si sa-l ajut sa se relaxeze in timpul liber jucandu-se cu mine . Va astept sa ma vizitati si daca va cuceresc sa ma si adoptati. Dragii mei , va pupiceste Aschiuta.
Vasi
Mascul
Buna , am fost botezat Vasi , sunt un baiat simpatic ,nascut la inceputul anului 2009 , de culoare neagra si cu toate vaccinurile si deparazitarile la zi . Va spun cu parere de rau ca am avut un accident in urma caruia am ramas fara o ureche dar asta nu ma impiedica sa fiu un bun prieten si sa-mi fac datoria fata de stapanii mei , Sper ca acest defect al meu sa nu va impiedice in luarea hotararii de a ma adopta si va astept cu nerabdare .
CODITA
Femela
Buna , sunt o catelusa de culoare alba si am cateva pete smechere maronii , am codita scurta inca de la nastere , sunt nascuta la inceputul anului 2009 , sunt sterilizata , deparazitata si vaccinata si-mi doresc foarte mult sa vina ziua cand o sa fiu cu adevarat fericita alaturi de noua mea familie adoptiva .

doneaza 2%